Rana Fotoklubb
Rana Kameraklubb ble stiftet 1990 og har i dag ca 25 medlemmer. Fra 2015 endret Rana kameraklubb navn til Rana Fotoklubb. Vi holder til i lokaler sammen med Ungdommens hus i Jernbanegata 4. Klubben har medlemmer i alle aldre, med ulik bakgrunn, ulik kompetanse, ulike ferdigheter og ulikt fotoutstyr.

Vi møtes vanligvis en gang i uka i vårt klubblokale hvor vi har glede og utbytte av fotokurs, bildeteknikk, konkurranser og diskusjoner. I tillegg arrangerer vi kveldsturer og dagsturer i nærområdene, og helgeturer litt lengre unna. Vi ønsker å besøke og utforske vår egen landsdel – med sine naturskjønne omgivelser.

Hva tilbyr vi?

I Rana Fotoklubb lærer du mer om din hobby og du kan lære mer om blant annet fototeknikk, bildebehandling og komposisjon. På våre medlemsmøter tar vi opp interessante tema tilpasset de flestes nivå og forkunnskaper. Vi lærer av våre medlemmers erfaringer og kjører ulike kurs basert på medlemmenes ønsker og behov. Kort sagt; du vil få glede og nytte av din fotohobby, samt bli kjent med nye venner som trives i et godt fotofellesskap. Vi ønsker å være en inkluderende klubb og ønsker alle velkommen.

Leder: Kristin Nilssen
Nestleder: Maiken Jamtli